Masełko, bandaże czy skunks w piwie?SENSORYCZNY MISTRZ

smaki, aromaty i wady w piwie, warsztaty na kapsułkach
Rola zmysłów w ocenie sensorycznej piwa.
Sztuka degustacji piwa - temperatura i szkło.
Bukiet piwa - co ma na niego wpływ?
Analiza sensoryczna na próbkach z kapsułkami zapachowymi.

Co zawierają nasze warsztaty?SZCZEGÓŁY OFERTY:

prezentacja

omówienie 10 smaków/ aromatów

w formie multimedialnej prezentacji

pliki dostępne dla uczestników

kapsułki "Flavor Active"

10 wybranych kapsułek rozpuszczonych każdorazowo w piwie

nauka konkretnego smaku/ aromatu

sprawdzenie umiejętności

rozpoznanie konkretnego smaku/ aromatu w piwie

(bez kapsułek)

panel dyskusyjny
czas trwania: ok. 3h
ilość uczestników: 15
wersja VIP

degustacja piw z Browaru Odrzańskiego

Zapraszamy serdecznie do kontaktu w celu indywidualnej wyceny warsztatów.

Oferta ma charakter informacyjny – istnieje możliwość jej modyfikacji według Państwa potrzeb.

INNE WARSZTATY:

Jak uwarzyć piwo w domu?

WŁASNA PIWNICZKA

Pokaz warzenia piwa,
charakterystyka składników i procesu

Opowiemy o stylach w piwie.

PIWNE OPOWIEŚCI

Przegląd wybranych stylów piwa
+
degustacja
Browar Odrzański

ul. 8 Maja 14/8 

67-100 Nowa Sól

tel. +48 601 533 054

email: biuro@browarodrzanski.pl

https://browarodrzanski.pl/wp-content/uploads/2020/08/logo-najmniejsze-100-pkt-160x160.png
https://browarodrzanski.pl/wp-content/uploads/2020/08/pasek-rzeka-piwa-szerszy-przzro-1.png

Copyright Browar Odrzański